we're all mad here.

Josh Hutcherson.(skoro) všechny zajímavosti

24. října 2012 v 22:43 | Lizouš

Takže,tady jsou fakta o Joshovi Hutchersonovi pro moji ségru.Není to nic nějak moc exclusive takže Mášoo...


Josh Hutcherson

Rodné jméno: Joshua Ryan Hutcherson
Narození: 12. října 1992 (20 let),USA,Union,Kentacky
Aktivní roky: 2002-Součastnost
Rodiče: Michelle a Chris Hutcherson
Sídlo: USA
Významné role: Hunger Games
Výška: 170 cm
Znamení: Váhy

Filmografie

Pohotovost (1994)
Strážkyně zákona (2001)
Liga spravedlivích (2001)
Zázrační pejsci (2003)
Poslední sázka (2003)
Můj svět (2003)
Line of Fire (2003)
Divoký dny (2003)
Polární expres (2004).. Hero boy
Party Wagon (2004)
Motocross Kids (2004)..TJ
Zelená je tráva (2005)
Zathura: Vesmírné dobrodurství (2005).. Walter
Malý Manhattan (2005).. Gabe
Rodiná dovolená a jiná neštěstí (2006).. Carl
Most do země terabitia (2007).. Jesse Aarons
Hafan hasičem (2007) .. Shame Faley
Okřídlené bytosti (2008)... Jimmy Jaspersen
Cesta do středu země (2008).. Sean Anderson
Upírův pomocník (2009)... Steve
Děcka jsou vpohodě (2010)... Laser
Detention (2011) .. Clapton Davis
7 diás en La Habana (2012)
Red Dawn (2012)..Robert
Hunger Games (2012) .. Peeta Mellark
Cesta na Tajůplný ostrov 2. (2012) .. Sean Anderson
Carmel (2012) .. Joshua


Takže tady je teda ten Josh'><Takže,tady jsou fakta o Joshovi Hutchersonovi pro moji ségru.Není to nic nějak moc exclusive takže Mášoo... Máš to co jsi chtěla :DD Lizouš Líbající
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Máša Máša | Web | 25. října 2012 v 1:01 | Reagovat

Sice už jsem to všechno věděla předtím.. :-D Ale i tak dík.. :-) Obzvlášť za ten obrázek.. :-) :D

2 Lizouš Lizouš | E-mail | Web | 25. října 2012 v 19:18 | Reagovat

[1]: Dva obrázky :D

3 Jula Jula | 9. ledna 2013 v 14:48 | Reagovat

Joshe Hutchersona

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Zrození blogu - 26.8.2012 ve 19:41. Blog založila Lizouš Líbající